Békés Megye Foci - Vezető hír

Mentő vitte el a focistát, akivel szabálytalankodtak

Mentő vitte el a focistát, akivel szabálytalankodtak
Megnyerhette volna a Battonya is a mérkőzést, de a Kunágota győzedelmeskedett, ráadásul az egyik játékossal olyan mértékben szabálytalankodtak, hogy mentővel kellett kórházba vinni.
Felbolydulás követte a Battonya-Kunágota között lezajló futballmeccset. Nem csoda, hiszen egyik kunágotai játékos olyan durván játszott, hogy a Battonya focistáját mentővel kellett elszállítani. A csapat egyébként remekül vitte végig a meccset, s véleményük szerint ők érdemelték volna a győzelmet, de a Kunágota kihasználta az elkövetett hibákat, fordított és megnyerte a játékot.

focistak_nagy_vagott
Szabálytalankodás miatt komoly sérülés történt

A battonyaiak sérelmezték, hogy a másik csapat még a szabálytalankodásért sem kapott semmit, piros lap sem járt a csúnyán játszó focistának, sőt, ki sem állították, így tehát, noha emberhátránnyal küzdöttek, mégiscsak egy plusz fővel futballoztak a kunágotaiak. Sárga lapot szintén nem kaptak durva stílusuk ellenére.

A Battonya bírói tévedéseknek tulajdonítja, hogy az eredmény szerint nem ők lettek a jobbak. Most a következő fordulókban bíznak, azt remélve, lesz még mód a javításra.

Forrás:
bekesfoci.hu