Békés Megye Foci Online - Kispályás foci

Kolbászkupa 2008.

Jó vendéglátók voltak a hazai csapatok

A harmadik alkalommal kiírt Kolbászkupa öregfiúk labdarúgó-torna 2008. október 23-án került megrendezésre a Főiskola tornacsarnokában, ahol hat csapat körmérkőzéses rendszerben küzdött meg egymással.

 

Üde színfoltja volt a villámtornának az Izlandról érkezett Bredablik Reykjavik öregfiúk csapata, melyben több, volt első osztályt megjárt labdarúgó is emelte a színvonalat.

 

Az idei torna erősségét mutatja, hogy a kétszeres címvédő Mezőkovácsházi Infúzió most csak a negyedik helyet tudta megszerezni!

 

Az izlandiak kiemelkedtek a mezőnyből és gyakorlatilag könnyű győzelmet arattak a mezőny felett. Legjobban a Kondorosi Polgármesteri Hivatal tudta őket megszorítani 4-2 arányban.

 

A második helyért óriási küzdelem alakult ki Kassa és Kondoros között, hiszen a sorsolás furcsa fintoraként, a két csapat az utolsó fordulóban került egymással szembe. A kondorosiaknak a döntetlen is elegendő lett volna a második hely megszerzéséhez, de a szlovákok egy jól eltalált lövéssel 1-0-ra megnyerték a mérkőzést, a helyzetek sokaságát elpuskázó önkormányzattal szemben.

 

Végeredményben egy nagyon jó hangulatú, jól szervezett, sportszerű sportbaráti találkozó zajott le a Csabai Kolbászfesztivál keretében, melyet ezúttal is megköszönünk a szervezőknek!

 

 

Végeredmény:

1. Bredablik Reykjavik 15 pont
2. Kassai Lokomotiv 10 pont
3. Kondorosi Polgármesteri Hivatal   9 pont
4. Mezőkovácsházi Infúzió   4 pont 
5. Színházi Öregfiúk   3 pont
6. Békéscsabai Polgármesteri Hivatal   3 pont

 

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Égető János (Mezőkovácsháza)

Gólkirály: Vladimir Chovanik (Kassa) - 6 gól

Legjobb mezőnyjátékos: Belanka Zsolt (Békéscsabai Polgármesteri Hivatal)