Békés Megye Foci Online - Játékvezetők

Játékvezetők labdarúgó tornája

Idén Gyöngyösön kerül megrendezésre az országos esemény

A téli rövid pihenő előtt hétvégén Gyöngyösön találkoznak az országos keret tagjai és a legtehetségesebb megyei játékvezetők. Az összejövetelnek ezúttal elsősorban nem szakmai célja van: az MLSZ JB már negyedik alkalommal rendezi meg a 20 megye játékvezetőinek téli teremtornáját.

A "Mátra Kupa 2008. IV. Országos Sípmester Fesztivál" házigazdájának szerepét ezúttal a Heves megyei Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága vállalta fel. A megyei LSZ elnöke, Pál László és JB munkatársai - Kóródi László elnök és Kiss Tibor - 350 játékvezető elhelyezését és vendéglátását készítette elő kiválóan. Szombaton és vasárnap a Gyöngyös Városi Sportcsarnokban és a Koháry István Sportcsarnokokban zajlanak a küzdelmek, amelyen gyakorlatilag valamennyi NB I-es, FIFA-játékvezető és asszisztens pályára lép.

A kétnapos rendezvény fontos részét képezi a megyei JB-elnökök kollégiumi ülése is. Szombaton este a Károly Róbert Főiskola aulájában rendezendő közös vacsorát Maksa Zoltán humorista műsora teszi még hangulatosabbá.

Számos helyi szponzor segítségével a rendezők elérték, hogy a vasárnap koradélutáni eredményhirdetésen az eddigi legértékesebb díjakat vehetik át a győztesek és helyezettek.

 

A békésiek Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Komárom-Esztergom és Somogy megyével kerültek egy csoportba. A csoportmérkőzésekre szombaton, a helyosztókra vasárnap kerül sor.