Békés Megye Foci Online Hírek

Új edző Gyulán, míg Békéscsabától két játékos távozik

Új edző Gyulán, míg Békéscsabától két játékos távozik
A Várfürdő-Gyulai Termál FC elnöke, Galbács Mihály javaslatot tett Oláh Ferenc kinevezésére az edzői posztra, emellett Ihrig-Farkas Sebestyén és Huszár Gergő távozik a békéscsabai csapattól.
A Várfürdő-Gyulai Termál FC vezetősége már felvette a kapcsolatot a fiatal szakemberrel, amennyiben csatlakozik az egyesülethez konkrét elképzelésekkel érkezik. Jelenleg a leendő vezetőedző klubjával kell csak megegyezni. Oláh Ferenc a 2006–2007-es szezonban már irányította az együttest, akkor az NB III nyolcadik helyéig kormányozta a Gyulai Termál FC-t.Takács Péter
Takács Péter ha nem talál magának új csapatot, akkor marad a csabaiaknál


Az NB II-ben szereplő Békéscsaba biztosan szerződést bont Ihrig-Farkas Sebestyénnel és Huszár Gergővel, emellett Takács Péter távozása is a levegőben lóg. A 26 éves középpályás kevés játék lehetőséget kapott az idényben, amennyiben talál magának másik csapatot, a klub szerződést bont vele. Takács egy évvel ezelőtt érkezett Mezőkövesdről, emellett a Diósgyőr és a Pápa játékosaként futballozott az NB I-ben, illetve U19-es, U20-as és U21-es válogatott is volt.


/T.D.