Békés Megye Foci Online Hírek

Többet kell tennie jövőre a vésztői csapatnak

Többet kell tennie jövőre a vésztői csapatnak
A Vésztői SE megtartotta éves közgyűlését, amelyen az elhangzott évértékelőt nem épp pozitívak voltak. Magony Péter elnök szerint tanulságos évet tudhatnak maguk mögött, és számos csapathoz hasonlóan ők is könnyelműen vették a feladatot.
Magony Péter önkritikusan megjegyezte, hogy nem a bajnokság szervezetlengése volt az ok, a játékosok könnyelműbbek voltak, mert nem volt kieső, ám ez nem lesz mindig így. A jövő idényre már körvonalazódik egy karakteres, 12 csapatos mezőny, a kétcsoportos második vonalban is lesznek potenciálisan megyeegyre alkalmas, illetve arra érett résztvevők - fogalmazott az elnök.


Többet kell tennie jövőre a vésztői csapatnak
A Vésztő SE-től távozik Brlázs Gábor, új edzőt kell keresniükHangsúlyozta, hogy éles bajnokságra van kilátás, amihez versenyképesebbé kell tenni a csapatot. "A célunk az, hogy az elmúlt időszak hibáiból okulva, masszívabb keretet alakítsunk ki a lehetőségeink határain belül, és a megerősödő bajnokságban stabil középcsapatunk lehessen." A csapatnak új edzőre is szüksége lesz, mivel Brlázs Gábornak két év után távoznia kell a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián végzett munkája miatt.

 
/T.D.