Békés Megye Foci Online Hírek

Kondorosi rémálom

Így látták a vendégek
Forrás: KOTE Online

Mezőhegyesi SE - KOTE 3-2

  2010.03.07. 18:50

 

 

Mezőhegyesi SE - KOTE 3-2 (1-2)

Mezőhegyes, 170 néző V: György S.

KOTE: Szabó P. - Kerekes A., Ferenczi A., Benczúr N., Kasik P.,Hanyecz H.,  Szeverényi P., Mitykó Á. (Udvari S.), Szűcs Z. (Ancsin P.), Kajtár I., Boér Zs. 

Vezetőedző: Hanyecz János

 

G: Boér Zs. 30', 40'

 

Lidércálomszerű mérkőzésen van túl együttesünk, pedig semmi jel mutatott erre még a 40. perc tájékán. Csapatunk ragadta magához a kezdeményezést, sorra puskáztuk el helyzeteinket. A 30. percben aztán megtört a jég és Szeverényi szögletét Boér Zs. vágta a kapuba. Továbbra is támadásban maradtunk - megdöbbentő volt a különbség a két csapat között - és növelni tudtuk előnyünket Ferenczi labdájából újra Boér Zs. volt eredményes. A félidő utolsó percében a hazaiak ritka támadásaiból egyet gólra tudtak váltani és visszatértek a mérkőzésbe. A második játékrészben mezőnyjáték folyt a pályán enyhe hazai fölénnyel, de igazi helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. Negyedórával a befejezés előtt büntetőből egyenlítettek a hazaiak. Ez felébresztette csapatunkat és ismét nagyobb energiát mozgósítottunk a győzelem megszerzéséért. A 87. percben aztán úgy tűnt meg lehet a siker, hiszen büntetőhöz jutottunk, Kajtár lövését azoban a hazaiak kapusa hárította. Egy perccel később Boér tisztára játszotta magát az ötösön és a kapust is sikerült elfektetnie, lövését azonban hatalmas bravúrral kivédte a hálóőr. A 3 perces hosszabbításban pedig jött a hidegzuhany, egy hazai kontratámadást gólra váltott a mezőhegyesi támadó.

Pont nélkül maradtunk egy olyan mérkőzésen, ahol felülmúltuk ellenfelünket, a sors, a vendégek kapusa, valamint saját magunk hibái miatt azonban vesztettünk. 

A mutatott játék biztató lehet a jövőre nézve, hamar el kell felejteni ezt a mérkőzést!