Békés Megye Foci - Vezető hír

Fényképcsere

Fényképcsere
Tisztelt Csapatvezetők!
 
Ismételten felhívjuk figyelmüket, amit már 2010. március 25-ei levelünkben megtettünk!
 
"Tisztelt Csapatvezetők!
 
Nap, mint nap szembesülünk azzal a problémával, hogy a labdarúgók fényképcseréje nem történt meg teljes mértékben az elmúlt időszakban!
A rendszer NEM NYOMTATJA ki a labdarúgó igazolását, ha érzékeli, hogy nem történt meg a fényképcsere, ezért már most szólunk, hogy a nyári versenyengedély kérelmekhez ez mindenképpen kelleni fog!!!
 
Honnan tudjuk meg kinek szükséges a fényképcsere?
Minden egyesület - elméletileg - rendelkezik elektronikus ügyintézővel, aki be tud lépni az iroda rendszerbe (http://iroda.mlsz.hu) és ott a LABDARÚGÓK/SAJÁT menüpontot kiválasztva, majd a SPORTSZERVEZET IGAZOLT LABDARÚGÓI sorra kattintva megkapja egyesülete valamennyi labdarúgójának listáját.
A lista utolsó előtti oszlopában lehet megnézni kinek kell fényképcsere. Ahol egy fekete fej látszik, ott szükséges, ahol nem ott nem szükséges (azon a napon, amikor megnézzük). Figyelem, mert előfordulhat, hogy mire a nyári versenyengedély kiadáshoz érkezünk, már neki is fog kelleni, ezért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni!
 
Javasolt a digitális fényképezővel készített fotó. Ebben az esetben kérjük a beadott fotó mérete maximum 640pixel*480pixel méretű legyen és olyan fotó, mint ahogyan azt igazolványhoz készítik el!! Sajnos, előre látva a munka nagyságát, nem lesz kapacitásunk a fotók kivágására, szerkesztésére, átméretezgetésére!
Kerüljük lehetőség szerint olyan fotó elkészítését, ahol a háttérből több látszik, mint a labdarúgóból.
 
Köszönettel az együttműködést,
Szpisják Zsolt"