Békés Megye Foci Online Hírek

A megye legfiatalabb csapata bezsebelte első győzelmét

A megye legfiatalabb csapata bezsebelte első győzelmét
A megyei III. osztály Déli csoportjába nevező Tótkomlós II. csapat néhány héttel ezelőtt alakult, és már meg is nyerte az első hivatalos edzőmérkőzését.
Papp Lajos csapata Békéssámson ellen lépett pályára 80 néző előtt, majd 0–1-ről fordított 4–1-re az állást, ezzel hatalmas diadalt aratva. A csapat  korábban már játszott egy nem hivatalos mérkőzést, akkor a komlósi ifitől 4–2-re kikaptak. A bajokság két hét múlva kezdődik hazai pályán, az első ellenfél a Gádoros lesz.


SZEOL SC–Gyulai Termál - fotó: Tóth Zsolt Totya
 
SZEOL SC–Gyulai Termál


Tótkomlósi híreknél maradva, megműtötték Ondrejó Tamás térdét. A 24 éves játékos szeretne minél hamarabb pályára lépni a másodosztályban, ahol korábban már egy éven át szerepelt. "Kiderült, hogy a jobb térdemben megvastagodott a kötőszövet, ezt nevezik plicának, ami folyamatosan gyulladásban volt, nyomta a porcot. Túl vagyok másfél hónap fizikoterápián, részt veszek minden edzésen a csapattal, futok, erősítek. Egyelőre nem tudom, mikor léphetek pályára a másodosztályban, de bízom benne, hogy csak pár fordulót kell kihagynom" - nyilatkozta a játékos.


/T.D.