Békés Megye Foci Online - Edzők

Értékeltek a szabadkígyósiak is

Tovább a cikkhez...

 

Szakmai értékelés a 2008-as évről - Szabadkígyós – Szabó Zoltán szakmai igazgató

 

Szabadkígyóson évek óta nagyon jó utánpótlásképzés folyik / serdülő és ifjúsági csapatunk is volt megyebajnok Ekker Attila vezetésével /, most jórészt ezek a gyerekek alkotják a felnőtt csapat keretét. Igazából 2006 őszén szerveztük meg a korosztályos képzést és óvodás kortól foglalkozunk a gyerekekkel. Edzőink a felnőtt csapat játékosaiból kerültek ki és van köztük három fiatal is a mi nagyon bíztató a jövőt illetően.

 

U- 7, edző - Szabó Zoltán

U- 9, edző - Szabó Zoltán

U-11, edző - Hegedűs Csaba

Az előkészítő csoportokban heti két edzés szerepel, részt veszünk a NUPI programban, magunk is szervezünk kupákat, tornákat és más által szervezett rendezvényekre is elmegyünk. Az általános iskolával karöltve beneveztünk a Gyermeklabdarúgó Szövetség által életre hívott bajnokságba is.

Itt szeretném kérni azon kistelepülések utánpótlásával foglalkozó szakembereinek jelentkezését, akiknél van U-7, U-9, U-11-es képzés, hogy keressenek meg az alábbi telefonszámon egy esetleges együttműködés reményében Szabó Zoltán 06-30-6378-629. Jelentkezéseteket előre is köszönöm.

 

U-13, edző - ifj. Szabó Zoltán

A csapat nagyon tehetséges játékosokból áll, az idén kezdtek nagypályán játszani, ami elég szokatlan volt nekik. Megfelelő létszámú, szorgalmas és fogékony játékosok alkotják a keretet. Egyéb tornák mellett részt vesznek az U-13-as bajnokságban.

 

U-16, edző - Tóth Zoltán

Nagyon ambiciózus edző vezeti ezt a korosztály, hallgatnak rá játékosai, ennek meg is van az eredménye, hiszen jól szerepelnek a bajnokságban. Többen két fronton is küzdenek, hiszen a tehetségesebbek és idősebbek játszanak az ifjúsági csapatban is.

 

U-19, edző - Steigerwald Ernő

Ernő az ősszel került hozzánk, még az ismerkedés zajlik közte és a csapat között, hiszen senkit sem ismert. Nincs könnyű helyzetben, játékosai közül játszanak a serdülőben és a felnőtt csapatban is. Itt nem is beszélhetünk igazán csapatalakításról, hanem az egyre inkább hangoztatott egyéni képzés kerülhet előtérbe.

 

Felnőtt csapat, játékosedző - Ekker Attila

Úgy gondolom, hogy a felnőtt csapat az utóbbi években teljesítménye csúcsán szerepelt. Az idei gyengébb szereplés oka ez is, igaz négy játékosunk az ősszel elment magasabb osztályba, valószínű ez is közrejátszott a teljesítmény alakulásához. Hiszek benne, hogy egy jó felkészülés után, egy-két játékos igazolásával újra elfoglaljuk a minket megillető helyet a tabellán, sőt… Ha a fair-play táblázatot nézzük, egyáltalán nem mi tűnünk a legdurvább csapatnak, ezt ajánlom egy-két hőzöngő megyei edző és vezető figyelmébe.

 

Végezetül, büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kistelepülés létünkre évek óta meghatározó helyet foglalunk el a megye bajnokságaiban, nem kis áldozatokat hozva, de hisszük, hogy így érdemes ezzel sportággal foglalkozni. Köszönjük támogatóinknak / elsősorban az Önkormányzatnak /, hogy működésünk feltételét biztosítják. Ezúton kívánok minden sportbarátnak sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt!