Békés Megye Foci Online - Edzők

Értékelő - Csárdaszállás

Honlapunknak Kocsis Zsolt számolt be az őszről

 

Tegnap a Megye III. "A" csoportjának első helyezettje nyilatkozott, ma a "B" csoport elős helyén álló Csárdaszállás újdonsült edzője - Kocsis Zsolt - értékelte az őszi szezont.

 

- Kezdjük az elején. Hogyan kerültél Csárdaszállásra?

 

- Mivel Gyomaendrődön összevonták a két ifjúsági csapatot, az ottani vezetők nem tartottak igényt a munkámra. Köztudott volt, hogy ha nem folytatom, sok ifjúsági-, és serdülő korú játékos abbahagyja a futballt.

 

Miután eljöttem, megkerestek a csárdai vezetőségtől, hogy vállaljam el a megye III. osztályú csapat irányítását. Úgy döntöttem elvállalom. Így a hozzám ragaszkodó fiatalok is tovább tudják folytatni pályafutásukat.


- Ezek után milyen kerettel vágtatok neki az ősznek, milyen célokat állítottatok a csapat elé és ezekből mi valósult meg?

 

- Az első edzéseket 17-en kezdtük meg. A tavalyi csapatból öten maradtak, a többiek jöttek velem Gyomáról. Köztük 8-10 fiatal, és csatlakoztak hozzánk – nagy örömömre – volt csapattársaim és a barátaim. A célunk az volt, hogy minél többen tudjanak sportolni, focizni.Nyilvánvaló volt, hogy ilyen játékos állománnyal jobb teljesítményre leszünk képesek, mint az előző évben a csárdai csapat.

 

Heti két edzést tartottunk. Az edzéslátogatottság addig volt megfelelő ( 12-14 fő ) amíg a „ dolgozó emberek „ el tudtak jönni a munkahelyről, vagy éppen az edzés időpontjában nem dolgoztak. Világítás hiányában a korai időpontban megkezdett edzéseken csak a fiatalok tudtak megjelenni.

 

A csapat hozzáállása nagyon pozitív volt az idény során. Nem volt kiállításunk, támadó focit játszunk, ennek ellenére mi kaptuk a legkevesebb gólt és mi rúgtuk a legtöbbet.

Szeretném kiemelni az eddigi nagyon korrekt játékvezetést.

 

- Mikor kezditek a felkészülést és terveztek-e változást a keretben?

 

- 2-3 fiatalt szeretnénk igazolni a télen, természetesen a jelenlegi játékosokat megtartva. Az alapozást január közepén fogjuk elkezdeni, heti 2-3 alkalommal teremben és szabadban egyaránt.

 

- Egy ilyen kis klub életében fontos kérdés az anyagi háttér. Nálatok hogy alakul a támogatás, kik segítik a csapatot?

 

- Részben önkormányzati támogatásból, az általunk felkeresett vállalkozók támogatásából és saját önerőből gazdálkodunk. Szerencsére volt 2-3 gyomai vállalkozó aki kisegített bennünket amikor az idei nevezési díjat kellett befizetni. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a segítségüket.

 

Remélem, hogy Csárdaszálláson is találunk néhány vállalkozót akik – látván a jó eredményeket – támogatásukkal segítik a munkánkat.


- Gondolom a jó szereplés meghozta az étvágyat...

 

- Igen, miután első helyen zártuk a szezont, természetesen szeretnénk megtartani ezt az eredményt, mert bármelyik osztályban jó érzés BAJNOKNAK lenni.

 

Végül szeretném megköszönni csapatom hozzáállását, és gratulálok a jó szerepléshez.

 

 

 

csarda02_917_2008112093135_148.jpg

 

 

A csárdaszállási csapat tagjai: Békési Norbert, Békési Zsolt, Csejtei János, Dávid Balázs, Dinya Zoltán, Dobó Gábor, Dobrai Zoltán, Fagyas Róbert, Gergely Attila, Hunya Tamás, Kiss Lajos, Kocsis Zsolt, Kovács István, Kovács Tamás, Kurucz János, Lövei Tibor, Munkácsi Zoltán, Orovecz Tamás, Orsós Zoltán, Smíri Zoltán, Szurovecz Tamás, Tímár Albin

 

fagyasr_618_2008112093135_927.jpg

 

Házi gólkirály: Fagyas Róbert 17 góllal