Békés Megye Foci Online Diáksport

Utánpótlás értekezlet

Megyénkben jártak a Gyermek Labdarúgó Szövetség vezetői

2008. október 9-én 16:00 órától tartotta régiós értekezletét a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség Orosházán a Polgármesteri Hivatal nagytermében, ahová Békés és Csongrád megye iskolái, testnevelői és labdarúgó szakemberei kaptak meghívást.

Az értekezletet Németh Béla Orosháza város polgármestere nyitotta meg.

 

 

Németh Béla polgármester

 

 

A polgármesteri köszöntő után a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség vezetői vették át a szót. Kovács Szilveszter a Szövetség megalakulásáról, fontosságáról és a szervezetben rejlő lehetőségekről szólt, majd Majoros Attila a gyakorlati tudnivalókról tartott átfogó beszámolót.

Majoros Attila kihansúlyozta, hogy csak a MGYLSZ-en keresztül tudnak az iskolák forrásokhoz jutni az iskolai labdarúgásra. Nagyon fontos, hogy aki csatlakozni kíván, gyorsan kell lépnie!

 

Az előadások után előremutató szakmai vita alakult ki a részvevők között, őszinte hangnemben véleményezve a felépülő új rendszert. A MGYLSZ vezetői állták a sarat, igyekeztek kielégítő választ adni minden felmerülő kérdésre.

 

Az érdeklődő iskolák a Békés Megyei Labdarúgó Szövetségen keresztül hozzájuthatnak a szükséges dokumentumokhoz. Érdeklődni a bekesfoci@vipmail.hu címen lehet.